1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474708 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2459865

Sv: MoDo Hockey - Kristianstad IK 2023-02-01
Rytter: Han har gjort mål de 3 senaste matcherna varav 1 straff. Vet ej om det var han eller Brickley som fick straffen mot VH, men alldeles oavsett har han sprattlat till rejält som center senaste matcherna.
Gjort det riktigt bra ihop med Halloran och Sven, och där hade det kunnat bli en hel drös poäng till ifall framförallt Hallonet ställt in siktet bättre.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Kristianstad IK 2023-02-01
Nucky Önskar att det inte var match ikväll. Är extremt osugen på hockey.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Kristianstad IK 2023-02-01
Nucky:

Jo han har lyft sitt spel, men frågan är ifall han är bättre än Vela och Dick som center när alla är tillgängliga?

Sedan var det påståendet om att han rent statistiskt är bättre som center och att han gjort 80% av poängen som center jag reagerar på då det är direkt felaktigt och missvisande.

För mig så tycker jag han är den som riskerar sin plats i andrakedjan när alla är tillgängliga ifall han inte lyfter sitt spel. Med Dickinsson tillbaka och ev Wernblom in så blir det svårt att motivera honom i topp6.

Tycker det är intressant hur Niederbach helt slipper undan kritik för han har inte varit så bra som man förväntat sig oavsett ifall han fått spelat center eller ytter, 0.5 PPG är ungefär det Marenis orkade med. Nog hade de flesta räknat med att han skulle leda laget och sin kedja mer oavsett ifall han spelar ytter eller center.

Det var mycket snack om hur idioti det är ett spela Sveningsson i PP eftersom han rent statistiskt är bland de sämre i laget. Lustigt att ingen ens funderat över Niederbach roll i PP eftersom han statistiskt är sämre än Svenningsson att skapa plusmål i den spelformen.

Nu finns det hopp eftersom han borde ha högre potential och kanske kommer igång med takt att laget kommer igång, men lyckas han inte så ska han inte vara en topp6 forward i vårt lag.
Låst ämne