1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482261 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2470228

Sv: Almtuna IS - Modo Hockey 2023-02-15
Rytter: Då måste du lära dig att förstå kvalitéer, en bra spelare i fel omgivning blir 75% ig men 100 i rätt omgivning ,Ap är inte medioker men vad förväntas han få ut när han spelar med Mannberg och Södergran?
Med rätt omgivning kan AP vara en av våra viktigaste spelare.

OP är som du säger osynlig och varför då tror du?, för att hans enda kvalite är att vara tuff offensiv och smälla på, men det blir omöjligt när du spelar i en formation som inte har speciellt tung offensiv press, han blir solo gång på gång och är 1 sekund efter i alla moment medans Olsson och Ejk spelar hockey, av den anledningen sätter jag honom med 2 andra spelare som har sina styrkor i det fysiska offensiv för att skapa en tung kedja som ska vara jobbig att möta.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Almtuna IS - Modo Hockey 2023-02-15
Gavelo:

"Lära dig förstå", haha snyggt litet försök till härskarteknik.

Tyvärr så är det inget facit och tyvärr kommer vi aldrig få se denna uppställning, så visst man kan sitta och påstå att det blir bättre.

Men karlin kommer aldrig spela dessa kedjor.

Lite roligt att du som ville ha niederbach som center eftersom han var flera 100% bättre där än som ytter, nu plötsligt ska han lira ytter? Faller inte detta på din egen tes om hur man ska placera spelare för att få ut 100% av dem?

Nej jag tror inte på detta experiment med AP, det är en perfekt tredje/fjärdecenter som ska användas mot motståndarnas producerande enheter och inte leda en offensiv enhet.

Sedan är det ju rätt konstigt att plocka in Theo då han behövs för att rädda J20.
Låst ämne

Sv: Almtuna IS - Modo Hockey 2023-02-15
Gavelo: Ja alltså jag saknar helt ärligt juniskedjan. De gick in och körde så att snön sprutade. Helt obevekliga och gav energi till laget.
Låst ämne