1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481254 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2470250

Sv: Almtuna IS - Modo Hockey 2023-02-15
Gavelo:

"Lära dig förstå", haha snyggt litet försök till härskarteknik.

Tyvärr så är det inget facit och tyvärr kommer vi aldrig få se denna uppställning, så visst man kan sitta och påstå att det blir bättre.

Men karlin kommer aldrig spela dessa kedjor.

Lite roligt att du som ville ha niederbach som center eftersom han var flera 100% bättre där än som ytter, nu plötsligt ska han lira ytter? Faller inte detta på din egen tes om hur man ska placera spelare för att få ut 100% av dem?

Nej jag tror inte på detta experiment med AP, det är en perfekt tredje/fjärdecenter som ska användas mot motståndarnas producerande enheter och inte leda en offensiv enhet.

Sedan är det ju rätt konstigt att plocka in Theo då han behövs för att rädda J20.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Almtuna IS - Modo Hockey 2023-02-15
Rytter: Försök dig inte på att diskutera med gavelo. Låt han ha sina facit på allt som händer efter varje match. Låt oss komma ihåg att vi blev tippade som 3a inför denna säsong.
Hade det varit direkt uppflyttning till SHL om man slutat 1a i serien, så hade vi redan varit klara. Men motivationen kommer att försvinna när man leder en serie med 19 poäng när inte belöningen är tillräckligt stor. Målet är ju ändå att gå upp. Såklart att med spelare i superform som woods o dicken, när dom skadas försämras laget rejält. Sen med hierarkin osv. Jag kommer vara besviken som fan om vi inte är toppade till kvarten. Tror fortf på denna grupp
Låst ämne

Sv: Almtuna IS - Modo Hockey 2023-02-15
Rytter: Jag försöker bara förklara för dom som inte förstår!

Det är kanske inte ett 100 facit men denna uppställning skulle köra över dagens uppställning alla dagar i veckan.

Ja om jag sätter Ap med Niederbach så väljer jag nog Ap som center för han är mognare i sin roll, men Ap kan absolut gå som höger ytter som han gjort tidigare och Theo som Center, men jag skulle börja med Ap som center för att det känns mest balanserat.

Jag tar ingen hänsyn till j20’s behov då det var A-truppen
Vi diskuterade
Låst ämne