1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480343 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2507534

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Statler: Förstår inte alla som hela tiden ska klaga på vår målvaktssida. Visst Tex är inte bra just nu, men konstigt hade väll varit annars då han knappt stått på is på ett helt år. Guden däremot får verkligen oförtjänt mycket skit, han är riktigt bra på denna nivån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
erjo: Jag lider med Tex som är en helt fantastisk målvakt och som vi inte kan kräva stordåd av men det är inga vidare insatser från honom i dessa två matcher. Samma med Kristers, gillar honom också men han är rätt fladdrig och släpper många returer. De vinner inga matcher åt oss direkt…

Sen är det inte lätt att vara målvakt framför stollar som Bernhardt, Näsén och Berg ska vi väl vara ärliga och säga.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
erjo: Tex har väl inte övertygat men tittar man på matchen igår så är det svårt att lasta honom för majoriteten av målen.
Dock hoppas jag att man nu ger Guden fullt förtroende om han känner sig fräsch, han har trots allt spelar hela säsongen och även om han släpper returer på precis allt och är bedrövlig med klubban så är han som du säger en bra målvakt på denna nivå.

Men ska vi ge målvakterna chansen så måste vi spela mycket tuffare framför mål och sätta hårdare press på deras backar på våran blå.

Som någon skrev igår efter ett mål i 5 mot 5 och som stämmer otroligt bra, AIK har 3 gubbar på blå och Modo har 5 spelare i boxen.
Kommentera