1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2509986

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Tarasov: Möjligt, var svårt å se där jag satt. Men fick ju med sig en extra 2a så seger på den. :-)

Ang. Blomqvist så jag är inget fan av honom. Men tycker väl det görs väl stora proportioner på det hela. Det är inte snyggt och hade dom haft en Frycklund i truppen så hade någon skadat sig.
Tycker det han säger hamnar mellan att säga "gå ut och skada någon" och "gå ut och markera inför nästa match, spela fysiskt". Och det är väl det han skulle sagt och det jag tror/hoppas han menade.

Samma som Björns kommentar, ta en fight med Hutchings, så hör man ju att det handlar om att varken gris mot honom så han gör något dumt. Inte att man ska slå näsbenet va honom.
Men, som sagt hamnar väl i samma kategori som Blomqvist den.
Men tror de flesta spelarna förstår att man ska ut och markera, spela fysiskt och göra tjuvnyp. Inte gå ut och skada.
Problemet är väl att det finns en klick spelare som inte förstår det utan tar det som att man ska gå ut och hugga benet av någon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Monno:
Jag tror faktiskt de svenska spelarna missuppfattade honom pga engelskan.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Monno: Mannberg proppade någon back rätt rejält där också så att bortabåsdörren antagligen behöver repareras efter psykbrytet av AIK spelaren.

Hela grejen att ta en timeout vid 5-1 bara för att säga play dirty känns för mig rätt skal... Play dirty innebär i princip det som hände med OP. AIK spelare såg sin chans att göra en ful sak när han trodde domaren tittade bort. Skada spelare, bara det inte ger avstängning...

Sen skrev någon tidigare om att A-lag och juniorlag inte är samma sak osv. Barn gör inte som vuxna säger, barn gör som vuxna gör. Gör deras förebilder en massa skit så kommer de ta efter.


Sen påminner Gath mig mer om Pelle Bäckman. Egentligen en väldigt sympatisk person som det brinner till för när han vill vinna. Han gormar och gastar och gapar på domaren, men får inte intrycket att han manar spelarna till att spela fult utan snarare att han lever sig in i situationerna och har lika mycket synpunkter på domarinsaterna som jag och JFK tillsammans.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Monno: Tyckte han snyggade till det i intervjun efter matcher, klart man blir lite het.
Kommentera