1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483144 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2510060

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Gavelo:
Säger ju det, under huvudmatcher är det i princip mikrofoner I båsen. Fenomenet att avlyssna timeouter i alla matcher är dock inte jättegammalt. Har för mig att det infördes efter MoDos intåg i ha, men jag kan ha fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Saleva: Vill minnas att mikrofoner i båsen funnits i både SHL och Allsvenskan i minst 10 år, kan dock vara helt ute och cykla här.

Är det dock inte totalt sjukt och symptomatiskt med den tid vi lever i just nu, att diskussionen nu handlar om mikrofoners vara eller inte vara i svenska spelarbås under time-outer. Istället för vad Blomqvist gafflade ut till sina spelare??

Jag sa det ju redan igår att diskussionerna efter det här kommer att mynna ut i att "mikrofoner ska fan inte finnas i båsen" och att "det Blomkvist sa förekommer i alla bås och är helt normalt"

Istället för att fokusera på att en psykopat uppmanade sina spelare att spela fult, på gränsen till avstängningar! Och om det är sådant här ledarskap vi vill ha i svensk idrott. Vi har ett sjukt idrottsideal i samhället idag där idioti och psykopati hyllas och är allmänt accepterat. Varför kan vi inte lägga fokus där??

Jag har själv varit tränare i minst 20 år av mitt liv, och har aldrig hört något liknande någonsin.
Och mikrofoner i båsen har funnits länge, och jag har aldrig där heller hört något liknande där.

Måste man vara totalt emotionellt handikappad för att vara hockey eller fotbollssupporter idag?
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Saleva: Nu ser ni till att stänga den här serien i morgon. Trevlig dag för Västernorrlandshockeyn igår annars. Vi höll liv i vår serie på skönaste möjliga vis, när episk rättvisa skipades genom ett felaktigt domslut i vår favör och ni klädde av AIK i allmänhet men Blomqvist i synnerhet. Snacka om bortgjord! 😂
Kommentera