1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2510367

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Confusius: Vet inte vad jag ska svara på din fråga, du tycker att Modo är extra utsatta, får extra långa avstängningar och att det är orättvist att Modo inte får filma lika mycket som alla andra? Jag tog upp Ingman som ett exempel på ”sten i glashus” då någon tyckte jag skulle hålla käften för att Hartmann har filmat en gång (något som jag och alla timråsupportrar fördömde).

I frågan om filmningar tycker jag Modo gjorde nåt riktigt bra när man stängde av sin spelare en match, det är mer än vad nån annan klubb gjort (mig veterligen). Vet inte om jag tycker att Modo blir utsatt för något ”drev”. Syftar du på Ingman så var ju hela grejen att det var två filmningar av samma spelare i samma match, annars har ju Shinimin fått höra en hel del för sina filmningar, rödin fick skit för sin filmning då han matchen innan sågade motståndarna för att ramla enkelt så jag vet inte om Modo är extra utsatta. Upplever du det så?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Olle: Att vi som första klubb någonsin i Sverige stängde av egen spelare för filming, fick vi enormt med skit för vill jag minnas, att det bara var "damage control" trots att inte en enda klubb gjort det innan.

Då det kommer till avstängningar tycker jag det ja. Tycker dock inte att vi blir orättvist behandlade i övrigt.

Dock så sa jag att det ofta drevas mot MoDo, det var ett konstaterande, inget gnäll om orättvis behandling.

Sa jag att det var orättvist att vi inte fick filma eller spela fult? Jag FRÅGADE varför det blir ett sånt jävla liv när vi beter oss som alla andra!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Olle:

Lägg av nu, Grin-Olle.

Några citat från dig under tredje perioden mellan Timrå-Löven i final 2:

”Den hade blivit grisigare om Timrå slog tillbaka någon gång under tredje perioden men det gjorde man inte. Lövenspelarna åkte runt och slashade och krosscheckade i vartenda byte för att starta bråk. I tredje orkade väl löven knappt tackla, dom fick soppatorsk tidigt igår.”

”I NHL har man fattat, man vill inte ha stjärnor på skadelistan och goons på isen. Torres fick 40 matcher, Chris Simon fick 30 matcher. Det ska inte vara så jävla svårt att sätta ner foten nu och visa att svensk hockey fördömer Wallsons smutsiga taktik.”
Kommentera