1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480538 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2525565

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Confusius: Det är bara att konstatera: Det är vårt år.

Vi borde torskat mot AIK som var mycket starkare än oss. Vi hade tur i semi och mötte ett värdelöst Mora. Vi har domarna med oss och stjäl match ett på hemmaplan. Löven är den moraliska finalens vinnare och borde få en direktplats till SHL. Vi är veka.

Det känns bra nu!

Mina DIF muppar känner som Garpen: Utan domarnas övergrepp/feltolkningar så dominerade de matchen idag. Om MoDo inte kommer upp och spelar bättre än så här så vinner dom lätt.

Jag anser vi gör en bra match och vinner välförtjänt.

Ska se matchen igen igen imorgon bitti men känner inte att första utvisningen är fel, inte alls.

Garpen är precis lika kass som i landslaget, som väl i hans ögon också gav en hel rad med fantastiska moraliska segrar.

Det är vårt år.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Esox: Min amatörmässiga analys är att Modo äger spelet men deras defensiv är solid långa stunder och vi hade svårt att komma in på kassen.
Dif var skickliga på att spela sig ur våran For check och ställde om spelet blixtsnabbt, dock fick dom inte så långa anfall på oss men lyckades skapa några fina målchanser där vi tyvärr slarvade lite.
Vi tilläts inte spela runt som vi brukar pga deras höga press och vi hade verkligen svårt att vinna närkamperna långa stunder, men allt detta till trots så äger vi matchen i 3 av 4 perioder och borde givetvis avgjort tidigare, men att vi vinner känns ändå rättvist, inte med mycket men tillräckligt.

Nu gäller det att ladda om, inte ta ut minsta lilla i förskott, nu står det 0-0 igen och alla måste göra om bedriften igen.

Nu vill jag se Modo göra en ännu bättre match på tisdag, för vi kan mycket bättre.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Esox: vi spelar inte särskilt bra idag, förutom tredje perioden och delar av förlängningen. Men vi gör precis tillräckligt för att vinna… djurgården ser slut ut, garpen är grinig. Kruger ser mänsklig ut. Vi har fan det här vi har minst 2 nivåer till
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Ja fy fan, gäspen höll på att få hjärtinfarkt flera gånger om på sittplats. Men vad i satan är övik för tråk. Ville man fira segern o inte en pub öppen. BEDRÖVLIGT. Tur att man stötte på groggen från björna
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Esox:

Men nu är Stoppel ute o svinga på, ta en Alvedon o gå och lägg er.
Låst ämne