1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482646 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2525576

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Esox: Min amatörmässiga analys är att Modo äger spelet men deras defensiv är solid långa stunder och vi hade svårt att komma in på kassen.
Dif var skickliga på att spela sig ur våran For check och ställde om spelet blixtsnabbt, dock fick dom inte så långa anfall på oss men lyckades skapa några fina målchanser där vi tyvärr slarvade lite.
Vi tilläts inte spela runt som vi brukar pga deras höga press och vi hade verkligen svårt att vinna närkamperna långa stunder, men allt detta till trots så äger vi matchen i 3 av 4 perioder och borde givetvis avgjort tidigare, men att vi vinner känns ändå rättvist, inte med mycket men tillräckligt.

Nu gäller det att ladda om, inte ta ut minsta lilla i förskott, nu står det 0-0 igen och alla måste göra om bedriften igen.

Nu vill jag se Modo göra en ännu bättre match på tisdag, för vi kan mycket bättre.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Gavelo: Tycker vårt försvarsspel också är bra, DIF hade svårt att komma till riktigt heta chanser. Då sticker såklart Brickleys misstag ut.

Tycker han försöker spela enkelt på den där sista och bara få ner pucken, som han tyvärr missar. Inte den snällaste passningen.

Angående utvisningar så har vi väl varit i samma position, motståndarna har legat precis på rätt sida gränsen och sedan har vi fått liknande saker emot oss där vi kanske legat på fel sida gränsen, att domarna står mer rättplacerade etc. Svårt det där. Vi spelade välsigg disciplinerat och kontrollerat.
Låst ämne