1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481718 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2536822

Sv: Silly season
puffe: Förvisso sade man i HV att det aldrig skulle komma till att man sparkade Joe Dalton, men ändå gjorde man det till slut.
Här är det dock ännu tryggare. Jag tror inte en sekund på att man kommer att röra Holmstrom, Karlin eller Gradin oavsett hur tungt det går.

Till skillnad från HV som hade överlägset störst budget i allsvenskan, så lyckades vi trots likvärdig med Löven och klart lägre än DIF. Bara det är en bedrift som är värd med än Daltons.
Sedan kommer det till att vi har både Karlin och Gradin under kontrakt många år till. Det blir oerhört dyrt att sparka dem.
Lägg därtill att till skillnad från HV som hade en hög budget i SHL så är vi under medel. Tålamodet med att vi kommer få jobba för att slippa kval kommer även av den orsaken vara längre.

Jag tycker hela den diskussionen känns trist då den för det första är så osannolik och för det andra inte är någonting de förtjänat som de mest lyckosamma på sina poster i MoDo på jag vet inte hur många år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Har aldrig haft så mycket förtroende för en duo som ja har för firma Karlin/Gradin. De kan få livstidskontrakt för min del
Kommentera

Sv: Silly season
J F K:
Ja under alla år jag följt så tycker jag Karlin är den bäste i konkurrens med Bäckman och det är så långt tillbaka så det går inte att jämföra.

Sen tog visserligen Luckner Sm-guld, och Hellkvist gjorde ett bra jobb men Karlin är snäppet bättre än båda dem två.
Kommentera