1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481662 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2541527

Sv: Silly season
Tarasov: Tex lär inte glömma MoDo:
– Jag har nog aldrig riktigt känt så här innan. Jag har hållit på med olika idrotter hela livet men har inte vetat skillnaden mellan Champions League och Premier League. Med den här klubben blev det en helt ny känsla, när man fick kärleken från supportrar och sponsorer.

Hoppas vi kan behålla den här supporterkulturen där vi stöttar våra spelare, köper blomsterkvastar när de blir skadade och uppmundrar dem. Är rätt trött på att läsa om supportrar som lever rövare så snart det går tungt. Jag bara väntar mig svarta rubriker bland stockholmslagen i fotbollen. Det är inte direkt så att DIF, Bajen och AIK imponerat i inledningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Jag tycker att det är ett samspel mellan klubb och supportrar. När man känner att spelare och ledare inte riktigt bryr sig så blir det betydligt svårare att vara stöttande. Hinken ville att MoDo skulle bli en sekt och det är egentligen helt otroligt hur snabbt MoDo har lyckats få till det.

Lite intressant att intresset bland DIF-supportrarna tycks ha lagt sig helt. Nästan så man undrar om alla har hoppat över till fotbollen nu.
Kommentera

Sv: Silly season
"There was speculation linking Olkinuora to newly-promoted MoDo of the SHL, but that club has since signed two netminders. More recently, rumors are surfacing that Olkinuora could be landing with the Swiss club SC Bern.
“I have no idea where I will play,” Olkinuora admits. “Hopefully in as tough a European club as possible.”

Vara målvakt i MoDo är tufft, Olki!
Kommentera