1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480196 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2541955

Sv: Silly season
gokar: Jag känner så här. Ingman är tyvärr för ojämn för att vara gjuten i ett tredje backpar och det finns ingen plats i topp fyra för där antar jag att Bernhardt och Näsén tar plats tillsammans med Rundblad och någon ny. Vill Ingman själv ens ha rollen som sjunde/åttonde?

Gällande lagkänsla och lagbygge så är det där våra fantastiska ledare kommer in. De kom in för två år sedan efter att vi hade haft rekordstor omsättning på spelare och fick ändå ihop det, visserligen med en stomme av spelare men även 8-9 nya in. Där tvivlar jag inte alls.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KB65: jag håller med att ingman är för ojämn för att vara gjuten och jag tror heller inte att han är på något sätt skillnanden mellan bra och dålig lagsammanhållning. tror inte heller att hans hjärta skulle vara så mycket bättre än nån annans, han har trots allt valt bort modo några gånger (och modo valt bort honom andra gånger ska sägas)

han kommer alltid bli ihågkommen för den tandlösa blodiga ansiktet i match 7 men jag tror det är helt rätt att gå vidare utan honom, önskar honom all lycka till och har inget ont att säga om honom i övrigt, hade gett honom bra referens om nån brytt sig om min åsikt :)

förutsätter också att det inte varit ett val mellan ingman och berg utan att båda går vidare
Kommentera

Sv: Silly season
KB65: Jag får lite känslan av att Ingman inte passar in i gruppen på samma sätt som exempelvis OP. Han är en udda fågel, som växlar mellan att vara tuffast på isen, till att filma och kråma sig som Neymar. I intervjuer pratar han ofta om hur det är "alldeles för många som inte gör jobbet", men lägger sällan något ansvar på sig själv, även om han är sämst på plan.

Han ska emellertid ha cred för att han verkar kunna ta en petning utan att börja sura.

Oavsett tror jag inte bara att det handlar om insatserna på isen. Hade man sett honom som en potentiell kulturbärare så hade man nog gett honom chansen och gått på utlåning om det inte fungerade.
Kommentera