1150x200-header2.png

MoDo Hockey

435002 inlägg · 4029 ämnen

Inlägg #2544403

Sv: Silly season
Bad_Brett: Utan att ha en aning kan Timrå sålt in till Halloran att han ska vara en toppspelare, men när han då flyttades ned i hierarkin blev han besviken. Kanske samma med Gladers värvning av Sveningsson där han skulle spela i en toppkedja och spela mycket pp, men där det under nuvarande säsong blev tydligt att han inte höll måttet. Vi hade potentielle förstecentern Macmaster som blev tredjecenter där den möjlige tredjecentern Vigenault överglänste honom.

En del av problematiken blir om man har spelare som är besvikna för man tycker sig vara lovad en roll, men att i takt med att spelaren inte presterar flyttas denne ned. Därför tror jag att både Hinken och Karlin är försiktiga i sina uttalanden. Även om Hinken tänker sig värva tre förstekedjespelare så kan han utåt sett inte kommunicera det för att undvika sådana situationer.

Får man välja så vill man såklart ha 100% laglojala spelare som gör samma arbetsinsats i förstakedjan som när man spelar i fjärde. (EJK, Ohlsson osv). Det är för övrigt en anledning till att jag är tveksam till Dima. Hur skulle han hantera flyttas ned?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Så var det med Halloran, tungt i Örebro även i TIK. Dåligt spelsinne, var inte mycket mer än att han gillade att åka fort på skriskorna.
Kommentera