1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481482 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2544578

Sv: Silly season
J F K: håller med. Dom år det gick utför i shl för modo så hade vi ofta spelare i topp i poängliga men tappade matcher på dålig defensiv och bredd på övriga kedjor. Ta tex 2010, succa vinner poängligan, men modo slutar 9a. Risken är att man lägger för mycket pengar på toppkedjan och resten blir aldrig någon ordning på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Marrdin: lägg märke till varför jag tycker annorlunda.
Vi hade redan massa kontrakt, vi får minst pengar och är sist in. Detta medför enligt mig då, att vi troligast inte får samma nivå på spelarna utanför toppen.
Vilket medför att vi verkligen behöver en topptrio som kan stjäla poäng en bra dag. Även ruskigt viktigt som nykomling att ha en målvakt som kan stjäla matcher.

När vi är varm i kläderna i shl så kan vi fokusera mer på bredd än spjutspets.

Men jag har gärna fel o hoppas våra breddspelare kan producera secondary scouring som i HA. Men jag finner inte det som givet.
Men ska någon klara det så är det Karlin med lte hjälp av någon Hinken fyndat.
Kommentera

Sv: Silly season
Marrdin:

Den där offensiva bredden blir nog ganska svår att få till år 1.

IKO var nog ganska uträknade innan det visade sig att man träffade rätt på sina importer och mönstrade ligans bästa pp med sin förstakedja, räckte nästan till topp-6.

Vet inte riktigt hur bra deras backsida var men förstakedjan drog ett rejält lass, deras bottom-6 är inte speciellt imponerande.
Kommentera