1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484750 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2546823

Sv: Silly season
J F K:

Eran backsida är just nu

Rundblad, Rubins, Bernhardt, Näsén, Norén och Folin samt några fler, vad händer med Berg Wahlberg och Styf?

Detta är enligt mig en av de bästa backsidorna i serien, jag får säkert skit för detta nu av andra lags supportrar men Bernhardt och Noren låg överst på min lista till Leksand " ifall " ni hade åkt ur ;)

Rubins kommer smälla på rejält

Frågan är vad det blir för typ av hockey med dessa backar? Blir det fysiskt eller tråkhockey? frågar bara eftersom ni är nykomlingar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
mattias - 74: Haha en av de bästa ?? Tycker nog det är en av de sämsta jag, vill till att flera överpresterar ordentligt. Misstänker att det blir flera byten under säsongen, likt HV ifjol
Kommentera

Sv: Silly season
mattias - 74: Jag tror inte vi kommer att spela tråkhockey, men det kommer säkert bli mycket spel i egen zon. Vi var seriens mest offensiva lag, men det var väl HV också när de gick upp.
Ja, Norén har definitivt massor av potential. Jag hoppas att han kör stenhårt på försäsongen och är redo för SHL redan i höst. Hans problem är dock att när han blir stressad sprider han puckarna lite mycket och att han är lite klen ännu.
Kommentera

Sv: Silly season
mattias - 74: Norén låg överst på er lista? Vilken skräll! ;) Näsén är jag personligen orolig för. Förhoppningsvis flippar han istället för att floppa.
Kommentera