1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484923 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2571592

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
Delar med mig av ett skönt inlägg från HV71:s forum:

”Modo klart bättre än jag trodde både i matchen men också i allmänhet trots att 2/3 av nya förstakedjan saknas. Tänk oss utan Isac och Borgy.
Bra målvaktsförvärv och de fem allsvenska backarna spelar utefter sina styrkor. Nässen tveksam bakåt men matchas smart. Märks att de är bra coachade.
Snart att sätta ihop en biffkedja med Sam, EWW, och Södergran. Vilken succe för en kedja vi i bästa fall hade accepterat som en fjärdekedja.
Bra lagbygge med en bra coach. Lite motsatsen till HV faktiskt. Gradin och Karlin är verkligen rätt för Modo och får ut max av spelartruppen.
Inga fripassagera och heliga kor som det verkar och bra coachade och matchade.”
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
Till efterrätt serveras 4 inlägg till från HV-supportrar:

”Vigneault (Modo-versionen) hade väl varit andracenter i dagens HV. Tyvärr hade han inte varit så bra om han var i HV, vilket tyvärr säger mer om HV än Vigneault.”

”Kolla MoDo, varenda byte käkar dom taggtråd och åker hela tiden. Passen sitter på bladet och dom får fast oss hela tiden och stör uppspelet.”

”Det mest tragiska är att vi möter ett gäng hockeyallsvenskan spelare och dom ser ut som gamla Sovjet!”

”Modo, ett skitgäng men med hästlängder bättre tränare som satt ihop en gameplan som alla spelare tror på och följer. Se och lär Montén.”
Låst ämne