1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481741 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2571692

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
Tycker absolut att vi ska glädja oss åt vi spelat så pass bra, men det är lite jobbigt att så många drar så stora växlar på dessa fyra matcher. Jag skulle säga att tio matcher räcker inte heller för att dra några generella slutsatser om hur det kommer att gå för MoDo.

Vill också hylla Näsén. Han bara fortsätter och spela samma spel som han gjorde i Allsvenskan. Otroligt sevärd passningsspelare, dessutom ser det ut som han har blivit snabbare.

Tycker att det ser ut som att flera spelare är snabbare - Näsén, Sebbe, Sam, Nieder m fl. Verkar också som att det stämmer överens med träningsupplägget som Jocke Bäckström pratade om i ÖA i början av augusti med stort fokus på explosivitet. Så här sa han då:

"Testvärdena visar att vi har ett ännu snabbare lag i år, men sen måste vi också vara ännu intensivare. Så, vi ska behålla farten men samtidigt hålla ett högre tempo över tid. Det är egentligen de egenskaperna som vi har tittat på och lagt ännu mer vikt vid. Fartmässigt kommer det att gå undan, lovar han."

Nu märker jag, att även jag drar växlar av spelet. Lätt hänt tydligen :)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
Kan någon hockeykunnig som sett Modos matcher ge ett omdöme om August Berg?
På förhand hade jag aldrig gissat att han skulle starta som ordinarie före Folin, Norén och Wahlberg. Att jag knappt läst ett ord om hans insatser är kanske ett gott betyg; att han spelat stabilt?
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
FRANS-MICHAEL: Det är väl ganska få som kommer att skjuta ner dig för att vara lite positiv sett till inledningen. Vi vill alla väldigt gärna motbevisa de som inte trott på oss, men visst är det tidigt. Men vi passar på att njuta. Wennerholm gör sitt bästa för att jinxa oss.
Låst ämne