1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481641 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2571708

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
Shangattay: Med reservation för att utge mig att vara allt för kunnig :)

Tycker att Berg är lite av en hjälte från finalspelet där han bland annat mosade Marcus Krüger m fl. Hans uppsida är hårdhet och oömhet och kanske att han spelar enkelt efter sina resurser

Jag satt på rad tre nära isen och studerade honom igår. Tycker att han hamnar i tidsnöd mest av våra backar och får då stressa fram passet. Tycker också att det gör förstapasset onödigt svårt. Min åsikt är att han har sämst speluppfattning av våra backar ihop med Folin, men Folin har är snabbare och spelar extremt enkelt och hamnar därför inte i tidsnöd på samma sätt.

Tycker också att han blir väldigt otymplig vid långa byten, benen blir till telefonstolpar och syra upp över öronen.

Eventuellt skulle jag vilja byta ut honom, om ekonomin tillåter. Just nu är jag ganska nöjd.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
FRANS-MICHAEL: ... och SJÄLVKLART, bara för att vi här inne enats om att Berg är expendable, går pajken in och gör 100 % av målen direkt i nästföljande match!

Brickley är pånyttfödd, Näsén en defensiv gigant, andremålisen är 96-procentig, Walterholm i poängligatopp och Jinesjö i förstakedjan. Varenda spelare det här allsvenska SHL-laget är på god väg att göra sig osparkbar.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
FRANS-MICHAEL: Tack! En analys som ligger i linje med vad vi supportrar väntat oss. Och jag håller med: Inget on om Berg, men får vi in en ny toppback framöver känns det ju ganska givet vem som får flytta på sig.

Bland forwards är det svårare att peka ut någon som hänger mest löst - särskilt nu när hela tredjekedjan överraskat och gjort sig untouchable.
Låst ämne