1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482261 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2573169

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
Nucky: Exakt. Ni har haft noll press på er hittills eftersom alla runtomkring inkl lagen ni mött sett er som dagens lilla snacks. Ganska så välkänt scenario för en nykomling även om jag inte ska ta ifrån er att ni gjort det bra och iaf imponerat på mig. Men att en nykomling vinner en del i början av serien är knappast unikt. Problemet är ju att det inte är säsongsavslutning i november.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
mikenomad:
Störst press var det nog mot Saik. Första matchen, ingen hade nån aning hur vi skulle stå oss mot shl motstånd. Mot Tik borta fanns nog en liten press också med tanke på derbygrejen. Mot Mif däremot tror jag inte alls laget känner nån press, varför skulle de göra det?
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
mikenomad: Vi hade ingen press på oss mot HV och LHC alltså?
Lag som av många ansetts bli lindansar-gäng från första nedsläpp. Var många här som beskrev matchen mot HV som en ”måste-match”.

Det fina är ju att poängen vi tar i början av serien är värd precis lika mycket som de poäng som står på spel i Februari.

Kanske är som du säger att vi bara haft en enorm tur hittills som mött omotiverade lag samtidigt som vi haft flyt med dåliga målvakter, men det rimmar dock ganska illa med bilden av SHL som du med flera tidigare försökt piska in att det är en så otroligt bra och jämn liga.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
mikenomad: Jag misstänker att du kommer att behöva flytta målstolparna flera gånger i vinter.
Låst ämne