1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482152 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2573221

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
vi får ha respekt för att det har gått fem matcher och fem matcher gör ingen säsong, modo har gjort det jättebra och har tagit poängen av egen kraft, men alla experter pratar om hur modo spelar sååå annorlunda mot vad shl är vana vid, vad händer när, och det kommer hända, shl-lagen hittar svaret på modos tunga och långa snurr i anfallszon? det är då det kommer bli en prövning på riktigt, om det finns andra verktyg i lådan att plocka fram.

det här med press hoppas jag inte modo känner av alls, det har gått fem matcher av 52 så inte nån kniv mot strupen än, självförtroendet är på topp, jag hoppas dom är ödmjuka inför varje uppgift och fortsätter jobba stenhårt i varje byte med ett hälsosam dos av självförtroende, känner man press så kommer det börja kastas puckar och göras misstag för att man inte vill göra fel snarare än att känna att man ska våga göra rätt, vi har sett det i vissa sekvenser av matcherna hittills redan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
BobbyG: lättare att ta poäng på motivation innan spelet sätter sig för alla lag. Samma sak kan detta räknas in under. När de finner svaret så måste man 1 vara så bra så svaret inte hjälper eller finna justeringar som låter laget fortsätta vinna.

Vi får helt enkelt se framöver. Spännande blir det.
Allt ovanför kval och jag är störtnöjd.
Efter 15-20 matcher kanske vi kan dra lite slutsatser.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
BobbyG: Såg denna kommentaren på ÖA under liverapporteringen från dagens träning. Tycker det symboliserar exakt det man tänker och känner fast i ord.

- Tror på riktigt media underskattat Modos energi, speed och offensiva förmågor denna säsong. SHL-lagen gnetar på med sina strukturerade uppspel och tajta defensiva uppställningar ? in kommer Modo och bara KÖR i offensiv zon. Man har frejdigheten och fräckheten som ett HA-lag, men koncentrationen och disciplinen (åtminstone än så länge) som ett SHL-lag.
Låst ämne