1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482701 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2580548

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-12 Borta
Keriksson: Tycker att Big Dick gör sin sämsta för säsongen, såg väldigt seg ut. Kanske sjukdom som spökat där, hoppas det ser bättre ut på lördag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-12 Borta
Bad_Brett: Tycker Woods känns väldigt ensam i den kedjan idag. Och Woods har blivit märkbart starkare, men det är tydligt att dom åt han hårt som fan längs sargen. Och när han inte får någon som hjälper honom med ytor blir det lite övermäktigt att kötta sig förbi.

Att vi ändå har möjlighet att kvittera fram till slutet är helt sjukt, Luleå trotts Omark, är väldigt trubbiga framåt. Det dom är grymma på (vilket även statistiken visar) är att hålla pucken i anfallszon. Vilket gör att vi får jaga som tokar, för att sen byta, för att jaga, byta, jaga, byta. Och när vi väl vinner puck har vi varit inne minst 30sek redan. Så vi har svårt att orka anfalla.
Vi saknade en komplett 300kg kedja denna match. Några som inte behöver en perfekt uppspel för att trycka fast pucken i anfallszon. Så vi kan anfalla pigga.
Dickens kedjan känns som dom behöver spela sig in för att få tryck.
Och den så kallade 1a kedjan... Niederbach som var så stabil på försäsongen stämmer det inte alls för. Och Ohlsson är väl bra men i en producerande kedja kommer han inte alls till sin rätt. Sen är det Sampo som kom hit för att vara ledande spelare i 1a kedjan men hittills fått spela med "leftovers".(lite hårt sagt kanske men)
Sen när vi har 4e kedjan med Brickley och Berg sä håller dom inte riktigt på hög nivå nu. AP bet kg inte vad han gör och OP, ja, han gör väl så gott han kan.
Kommentera