1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482654 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2580723

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-12 Borta
KB65: Med förväntningarna före säsongen på hornhinnan så är 3-1 ett ok resultat, men när man konstaterar att Luleå inlett serien ganska svagt och Modo har lyckats tråckla sig till mer poäng än väntat så blir 3-1 ett i den meningen sämre resultat.
Sen tycker jag Modo har kapacitet för att slå Luleå idag men vi gör en alldeles för slarvig 2:a period och det är just där vi tappar matchen, 80% av 2:a perioden gick till att jaga puck efter slarviga uppspel och pass, när Luleå sedan mirakulöst lyckades göra mer än 1 mål och ta ledningen så är man urstarka på att död matchen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-12 Borta
Gavelo:

Har Luleå inlett svagt? De har varit riktigt starka hemma, det är väl främst spelet på bortaplan som spökat för dem.

De hade trots allt 12p på 8m och 3 segrar hemma och 1 förlust innan denna match. Dessutom hade de släppt in så lite som 5 mål på sina 4 hemma matcher.

De är sjukt starka hemma som siffrorna från inledningen visar och det är det vi måste ta med när vi värderar insatsen, inte hur deras bortaspel sett ut.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-12 Borta
Gavelo: Luleå borta är en svår match för samtliga lag i ligan. Finns väldigt mycket som kan förbättras från just ikväll, men jag gillar att laget visar att vi kan pressa dem. Det finns kapacitet och potential hos den här gruppen.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-12 Borta
Gavelo: Håller med om att andraperioden var usel. Trots det var vi ändå med i tredje så chansen fanns hela tiden.

Vi behöver få tillbaks våra spelare och så måste vi fortsätta att växa som lag, på alla plan.

Men det visste vi ju redan innan säsongen och det är exakt vad ledningen också vet. Även om Karlin är en bra ledare så kommer han inte att komma med något nytt som man aldrig sett förut och som ger oss coachsegrar i varje match.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-12 Borta
Gavelo: Med förutsättningarna vi har just nu. Ingen förstakedja eller för all del bästakedja inom synhåll. Vi är med till slutet. och har överpresterat hitentills. Ganska bra ändå?
Kommentera