1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481576 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2605899

Sv: Silly season
SPOODI: Helt enig med det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Törna: Tycker det är lite komiskt hur anti-Karlkvist alla har blivit. Känns som många fick avsmak efter hans jublande när han gjorde mål mot MoDo. Men hans marknadsvärde kommer naturligtvis gå ner ifall säsongen fortsätter på samma sätt och intrycket jag har fått är dels att han trivdes väldigt bra i Övik. Han har även fällt detta uttalande:

"Med tanke på sin stora succé så lär det finns en hel del intresse utomlands för stjärnforwarden men i en intervju med Barometern-OT för ett par veckor sedan berättade Karlkvist att han tvekade kring att flytta utomlands.

– Jag ska vara helt ärlig. Jag har kikat runt och pratat med min agent lite, men jag vet inte om jag är så jäkla sugen, sade Karlkvist."

Han är i ungefär samma ålder som Sundström var när han flyttade hem. Wernblom kom tillbaka vid 34 års ålder och smällde in 27 baljor.

Karlkvist är trots allt en late-bloomer och kommer vara god för 40-50 poäng. Han har tidigare haft bra +/- i både SHL och HA. Han är populär bland supportrarna och skulle säkerligen öka kringförsäljningen.

Givetvis ska vi inte gå i in i en budgivning mot schweiziska klubbar eller HV71, men om han själv vill återvända och kan tänka sig att spela för 200-250 i månaden så tycker jag att det trots allt är en no-brainer.
Kommentera

Sv: Silly season
Såg igår kväll att Alexander Nylander fortsätter åka jojo mellan NHL och AHL. Sägs att han tänkt flytta hem till Sverige innan säsongen men blev övertalad å stanna.
Detta skulle vara ett klockrent namn för oss att få in! Någon som kan komma in och leverera direkt i en förstakedja! Bra ålder och size, kanske kan bli övertalad av brorsan? 😋
Kommentera

Sv: Silly season
Törna: Pundaren är ifs bra nog men dålig karaktär. Känns klockren för HV han också
Kommentera