1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481684 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2626503

Sv: Apropå ingenting...
Frontschwein: klart hinken gamblar, allt är en gambel i hockey, men han gamblar på att laget inte är sämre utan honom än med, och den tror jag han vinner även utan eventuella nyförvärv. det är inte många matcher som han har varit en positiv del av modo. det blev helt enkelt ohållbart till slut att ha en spelare som inte vill vara kvar, som inte levererar (även om han snyggade till siffrorna lite med två mål mot lule) och som inte passar in i modos sätt att spela. kan modo hitta någon eller kanske till och med några som passar in på två av tre så kan det mycket väl bli en plusaffär för laget modo

detta utan att ens ta med tång i det som sägs om bråk med ledare och allt annat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Har sett en hel del kommentarer här på forumet sista veckorna om att vi måste bänka eller skicka iväg Ruohomaa och ersätta han med en junior. Nu när Hinken skickar iväg han till annat lag så får alla panik helt plötsligt?

Jag tror detta kan bli bra även om ingen ny stjärnspelare dyker upp som ersättare. För hur kul är det för laget att se tilltänkta den ledaren inte vill vara i laget och utför sitt spel lite halvdant. Sånt märks och påverkar även dom. Nu när han är borta så kanske alla börjar jobba för varandra så som det var i början av säsongen?

Bara en tanke.
Kommentera