1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2626551

Sv: Apropå ingenting...
Har sett en hel del kommentarer här på forumet sista veckorna om att vi måste bänka eller skicka iväg Ruohomaa och ersätta han med en junior. Nu när Hinken skickar iväg han till annat lag så får alla panik helt plötsligt?

Jag tror detta kan bli bra även om ingen ny stjärnspelare dyker upp som ersättare. För hur kul är det för laget att se tilltänkta den ledaren inte vill vara i laget och utför sitt spel lite halvdant. Sånt märks och påverkar även dom. Nu när han är borta så kanske alla börjar jobba för varandra så som det var i början av säsongen?

Bara en tanke.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Kapten Långnäsa: Hockeysnack är inte en monolit. Alla har inte exakt samma åsikt. Kan ju säga att det var tiofaldigt mer livat när man skeppade Modigs.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Kapten Långnäsa: jag får känslan att den stora majoriteten i boken tycker att det är rätt beslut och inte tror att modo påverkas särskilt negativt av att förlora det som han har varit. lite olyckling tajming med sams skada som kan förvärra hur situationen upplevs för några
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Kapten Långnäsa: Bra analys. Är väl att det kom från ingenstans i samband med Sams skada som givit många inklusive mig lite oro. Men vi löser detta!
Kommentera