1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2648111

Sv: Silly season
Frontschwein: Jag förstår att du är frustrerat Frontis, men om din hypotes stämmer. Att pengarna finns, att spetsen finns men att ledningen snålar sig ur detta.

Vilka spelare är det som vi inte signat som funnits tillgänglig då? Där vi inte velat betala pengen. Till förmån för Porschen på uppfarten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Padrone78: lite dit jag vill komma, att vi har gått på "tilt" nu när marknaden är totalt stendöd.
Men sen undrar jag varför man inte agerat tidigare? Kanske skulle sålt råma redan i oktober om han var så omöjlig? Han gjorde ju för bövelen poäng iaf. Skulle ha låtit han grina sig igenom säsongen trots attityden nu när det inte fanns någon ersättare för honom.

Till Hinkens försvar så kanske han hade en ersättare "klar" i smyg när bitterfinnen skeppades, som han mörkat för oss och då var det ju naturligtvis helt rätt. Allt får vi ju inte veta.

Skitsamma , nu sitter vi i sjunkande skeppet så det är väl bara att börja ösa och ro.

Än är vi ju kvar trots att det ser dystert ut.

Med det sagt förnekar jag inte att jag tror att Hinken är fel man inför ev nästa års lagbygge, failar han även nästa år om vi blir kvar kan man inte skylla likt sossarna på att vi låg redan efter utan då tycker jag att det är tack och adjö.

En gång kan vara ett misstag. Två gånger är en vana. För mycket pengar , jobb etc som står på spel för att chansa.
Kommentera

Sv: Silly season
Padrone78: jag tror det blir kortslutning hos vissa ibland, ingen nämnd ingen glömd, det är flera som skrikit sig hesa

hinken vill inget hellre än hitta spelaren som gör att han kan tömma kontot. det finns ingenting som backar upp att det skulle snålas, det finns helt enkelt inga spelare att lägga 2 miljoner på. detta backas också upp till viss del av en snabb titt på elite prospect där inga intressanta spelare byter lag, det är inte hela sanningen men finns inget utåt som tyder på att hinken bommar spelare pga snålhet

detta är fortfarande första alternativet, att hitta toppspelaren. tro mig, när chansen finns kommer hinken slänga allt han kan på det. inte säkert det kommer räcka, men det kommer inte vara för att han inte försökt allt han kan.

men i brist på det så tittar han också i allsvenskan på spelare att bredda truppen, särskilt när det nu finns en ganska stor risk att theo missar resten av säsongen. det finns en vinning i att ha en bred trupp och inte behöva spela med kilpinen eller lucas p i match 7 mot oskarshamn, all respekt till båda dom

det innebär inte att det kommer värvas nån stjärna för det finns det inga i allsvenskan heller, som är stjärnor i shl alltså,, men ändå seniorspelare.

såg att det togs upp en del namn igår men jag tycker ni missar det mest uppenbara namnet, om almtuna vill sälja mer. det finns en spelare som checkar nästan alla boxar. kan spela center och forward, är snabb, har åtminstone tidigare också haft väldigt bra underliggande siffror defensivt, ja jag ska dricka, har nu hittat en offensiv ådra i allvenskan, är fortfarande någorlunda ung, och han har spelat i modo under både sundell och hinken
Kommentera