1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481568 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2648191

Sv: Silly season
Padrone78: lite dit jag vill komma, att vi har gått på "tilt" nu när marknaden är totalt stendöd.
Men sen undrar jag varför man inte agerat tidigare? Kanske skulle sålt råma redan i oktober om han var så omöjlig? Han gjorde ju för bövelen poäng iaf. Skulle ha låtit han grina sig igenom säsongen trots attityden nu när det inte fanns någon ersättare för honom.

Till Hinkens försvar så kanske han hade en ersättare "klar" i smyg när bitterfinnen skeppades, som han mörkat för oss och då var det ju naturligtvis helt rätt. Allt får vi ju inte veta.

Skitsamma , nu sitter vi i sjunkande skeppet så det är väl bara att börja ösa och ro.

Än är vi ju kvar trots att det ser dystert ut.

Med det sagt förnekar jag inte att jag tror att Hinken är fel man inför ev nästa års lagbygge, failar han även nästa år om vi blir kvar kan man inte skylla likt sossarna på att vi låg redan efter utan då tycker jag att det är tack och adjö.

En gång kan vara ett misstag. Två gånger är en vana. För mycket pengar , jobb etc som står på spel för att chansa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Frontschwein: om jag får gissa tror jag du hade surat på att hinken inte visade handlingskraft och gjorde sig av med bojsänket ifall han stannat kvar :)

eller som du själv uttryckte det strax innan nyår: "Råma är ju antingen helhämmad av skador eller så får vi nog klassa honom som den sämsta spetsen vi köpt sen Dimitrakos"

noterar i brist på annat att i frölunda där han går så bra så har han gjort poäng i 2 av 9 matcher
Kommentera