1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481008 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2664704

Sv: Silly season
Rödluvan:

Ibland skriver du saker som att det vore en sanning. Är väl bättre att lägga några minuter på att kolla upp fakta.

Nej JD spelar inte mest av alla, han är inte ens den center med mest istid.

Sam har mer istid som center (iof endast några sekunder mer per match). Så med ditt sätt att resonera är Sam vår förstacenter.

Men vi har två andra forwards i Aagaard och Ranta som har mer istid per match än JD.

Sedan att han har levererat på en hög nivå och varit viktig för laget är en helt annan sak, men snälla kasta inte ur dig påståenden (som runt istid) som tar 1 minut att kolla upp och förmedla de som sanning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Vidare kan jag tycka att statistiken såhär på våren är mer intressant än i början av säsongen. I början av serien kunde vi ta poäng för att motståndarna "inte checkade in på jobbet", nu är det kamp om varje poäng. Så här ser MoDos poängliga de senaste 10 matcherna ut:

1. Big Sam: 2 mål, 6 assist, 8 poäng, - 0
2. Woods: 4 mål, 3 assist, 7 poäng, -1
3. Brickley: 1 mål, 4 assist, 5 poäng, -3
4. Ranta: 4 mål, 0 assist, 4 poäng, -3
5. OP: 2 mål, 2 assist, 4 poäng, +5
6. Big Dick: 2 mål, 2 assist, 4 poäng, -3
7. Aagaard: 1 mål, 3 assist, 4 poäng, -1
8. O'Regan: 1 mål, 3 assist, 4 poäng, -2
9. Bernhardt: 0 mål, 4 assist, 4 poäng, -1

Det vill säga, under den perioden som MoDo har fungerat som lag och vunnit matcher, så har han inte stuckit ut på något vis. Att han ligger så hört upp i interna poängligan beror mycket på att han hade en galen streak under hösten. Sedan kan han såklart ha fantastiska "underliggande siffror", men hans spetskompetens är trots allt att ta sig in framför mål och den spelartypen har vi redan i form av Vigneault och Aagaard.

Tror att allt snack om hans fantastiska "underliggande siffror", hans kvitteringsmål mot Växjö och hans Kovalev-dragningar i uppvisningsmatchen mot Frölunda har lurat folk att han är en mycket större stjärna än han egentligen är.

Hoppas Hinken plockar in två riktigt spelskickliga centrar nu som kan skapa ytor åt spelare som Woods och 2x Olofsson.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Varför förvränger du det jag skriver? Nu skriver du att jag har sagt att Josh är vår förstacenter för att han har spelat mest. Nu kan man i princip säga att han spelat lika mycket som Sam, men fakta är att han varit vår bästa center. Levererat på högsta nivå och det är det som väger över det för mig.

Det är inget ”påstående” att han har varit vår förstacenter i år för att han har varit center i våran bästa kedja och även burit den kedjan/hela laget.
Kommentera

Sv: Silly season
Modo måste bygga med lite storlek och muskler inför nästa säsong. Tycker man ser ut att väga för lätt i många moment på isen. Eller så beror det på att man inte har växt i shl kostymen ännu.
Kommentera