1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481296 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2670156

Sv: Silly season
Tarasov: undrar hur folk med kedjenummer adhd är nöjda med ranta, jeppe, riley och mikkel och inte vill ha in någon mer forward? för i så fall får ju den forwarden eller nån av tidigare nämnda fyra spela i den ack så hemska tredjedkedjan :)

kollade färjestads lineup senast och dom har viktor ejdsell i sin tredje. loser

nej döda den där myten nu. det spelar ingen roll. vi pratar ett byte skillnad per match. snitttid i egen styrka sett över hela säsongen för modo

mikkel 15.56
ranta 15.25
josh 14.38
riley 14.29
roma 14.19
sam 14.17
oregan 13.43
topping 13.41
niederbach 13.10
södergran 13.10
walli 12.49

det är alltså snitt över hela säsongen så det kan finnas avvikelser från match till match. men ett byte är ca 45 sek optimalt, säg en minut för att ta hänsyn till att man ibland fastnar i nån zon. då är det ett byte per match i snitt som skiljer josh, riley, roma, sam mot oregan, topping, niederbach, södergran

sen vad mikkel gör det vette tusan...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
BobbyG: det du måste väga in i det du säger angående ejdsell är ju att han spelar i just fbk som har ett mycket bredare lag än Modo och han får spela med riktigt bra spelare i den tredjekedjan. Att tro att Modo skulle satt ejdsell i deras tredje är ju korkat och hade varit att vaska honom.
Samma med Ranta, om man ska få ut max av honom ska man ju spela honom med andra bra spelare, inte Niederbach eller Södergran. Tror inte vi har budget heller till att omge Ranta som varit vår bästa ytter om vi bortser från de första 10-15 omgångarna, med bra offensiva kedjekamrater i en tredjekedja.
Sedan hade det kanske varit fel signaler att skicka till honom med ifall vi värvar ihop en hel förstakedja och han får fortsätta spela med Södergran.
Kommentera

Sv: Silly season
BobbyG: egen styrka? skärp dig nu
Kommentera