1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480549 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2670165

Sv: Silly season
BobbyG: det du måste väga in i det du säger angående ejdsell är ju att han spelar i just fbk som har ett mycket bredare lag än Modo och han får spela med riktigt bra spelare i den tredjekedjan. Att tro att Modo skulle satt ejdsell i deras tredje är ju korkat och hade varit att vaska honom.
Samma med Ranta, om man ska få ut max av honom ska man ju spela honom med andra bra spelare, inte Niederbach eller Södergran. Tror inte vi har budget heller till att omge Ranta som varit vår bästa ytter om vi bortser från de första 10-15 omgångarna, med bra offensiva kedjekamrater i en tredjekedja.
Sedan hade det kanske varit fel signaler att skicka till honom med ifall vi värvar ihop en hel förstakedja och han får fortsätta spela med Södergran.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
erjo: rögle spelar med sandin i tredje. nu senast mot modo hade malmö satt finnpajen i tredje (han lyckades få 22 minuters speltid ändå). det. spelar. ingen. roll.

om han sunkar ihop för att han står uppsatt på en tredjekedja på lineupkortet och får "fel signaler" men får spela sina 17-18 minuter per match ändå så kanske han inte är något att ha... men det gör han såklart inte. han bryr sig om speltid och möjligtvis kedjekamrater men jag undrar ibland om han vet att han har några :)

men strunta i ranta, sätt woods, mikkel eller jeppe i den hemska tredjekedjan där vi är korkade och vaskar dom. eller ska vi satsa på dom fyra i topp sex och en tredje med södergran och niederbach, med sebbe och op som alternativ så vi inte skickar fel signaler till nån? nej, vill modo ta nästa steg och utmana gruppen ovanför (rögle, leksand, luleå, timrå mfl) så behöver modo också till slut börja vaska spelare i en tredjekedjan.

det som spelar roll är vilka man får spela med och hur mycket istid man får. inte vem som står uppsatt på vilken rad i en lineup. jag förstår inte att det kan vara en diskussion.
Kommentera

Sv: Silly season
erjo: Ranta kör ju sitt "game" oavsett vem han lirar med, och utfallet blir oftast detsamma.
Dvs han skapar sina lägen och mål alldeles oavsett. Skulle vara intressant att se statistik på hans mål och chanser och hur mycket av dessa som skapats på närmast egen hand.

Kan tycka att det är onödigt att köra honom med exempelvis Jeppe som knappt kommer få låna pucken.
Kommentera

Sv: Silly season
erjo: Själv är jag inte så övertygad om att Ranta och Olofsson blir en succé tillsammans.
Kommentera