1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481319 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2670175

Sv: Silly season
erjo: rögle spelar med sandin i tredje. nu senast mot modo hade malmö satt finnpajen i tredje (han lyckades få 22 minuters speltid ändå). det. spelar. ingen. roll.

om han sunkar ihop för att han står uppsatt på en tredjekedja på lineupkortet och får "fel signaler" men får spela sina 17-18 minuter per match ändå så kanske han inte är något att ha... men det gör han såklart inte. han bryr sig om speltid och möjligtvis kedjekamrater men jag undrar ibland om han vet att han har några :)

men strunta i ranta, sätt woods, mikkel eller jeppe i den hemska tredjekedjan där vi är korkade och vaskar dom. eller ska vi satsa på dom fyra i topp sex och en tredje med södergran och niederbach, med sebbe och op som alternativ så vi inte skickar fel signaler till nån? nej, vill modo ta nästa steg och utmana gruppen ovanför (rögle, leksand, luleå, timrå mfl) så behöver modo också till slut börja vaska spelare i en tredjekedjan.

det som spelar roll är vilka man får spela med och hur mycket istid man får. inte vem som står uppsatt på vilken rad i en lineup. jag förstår inte att det kan vara en diskussion.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
BobbyG: även Rögle har bredare trupp forwardsmässigt. ”finnpajen” spelade i tredje i en halv period för att han kom tillbaka från skada, sedan var han tillbaka med Kuokkanen i första igen.

Tror inte att han surnar ihop för att han står uppsatt i tredjekedjan och det skrev jag inte heller, så du behöver inte försöka göra dina argument starkare genom att felcitera mig.
Jag skrev att det sänder fel signaler då man visar att man inte litar på att han ska producera i en tilltänkt topplina.

Det går inte att jämföra våran trupp med större klubbar med större budget som kan ha tre producerande kedjor. Rögle, Färjestad, Frölunda, Linköping mfl kan spela sånna som Ejdsell, Sandin och liknande spelare längre ner i laget eftersom dom har tillräckligt med spets för det. Modo har inte råd att ha mer än två ”producerande kedjor, då tycker jag att det är bättre att lägga pengarna på top-6 forwards och sedan spela typ Sam, Theo osv i tredje-fjärde. Därför hoppas jag att man lägger krutet på två riktigt bra centrar och sedan flyttar upp en sån som Ranta till någon av dom kedjorna.
Kommentera

Sv: Silly season
BobbyG:
Ja det handlar om att få ett så slagkraftigt lag som möjligt. Ranta passar dessutom rätt bra till att bära pucken från defensiv zon till offensiv zon.
Kommentera