1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481378 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2670255

Sv: Silly season
Tarasov: tar inte förgivet att vi värvar någon mer ytter till ”förstakedjan” om man får kalla den det utan att folk skiter på sig, men gör vi det så hoppas jag väll att det är en spelare som passar i rollen han värvas till.

Jo men om du läser vad jag skrivit tidigare så har jag sagt att det vore korkat av oss med våran budget att spela Ejdsell i våran tredjekedja med Sam och Södergran. Ditt exempel med Skellefteå falkar ganska platt då samtliga deras tre första kedjor är bättre än alla våra. Vi spelat inte i samma liga där.

Det är självklart att jag vill att vi ska kunna ha så bra spelare som möjligt i alla våra kedjor, men vi har kanske inte budget till att ha 3 kedjor med kvalitet och då anser jag att det är bättre att lägga krutet på två starka kedjor som ska producera och sedan en tredje med tex Sam, Södergran och gud vet vem som kan göra något mål ibland.

Tror ärligt talat att folk gör sitt bästa för att missförstå vad som skrivs ibland.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
erjo: Det bästa kanske vore att inte prata om kedjor innan man har en faktisk trupp att utgå ifrån. Allt beror ju på vilka som tillkommer, och om något befintligt kontrakt kanske löses ut osv. Egentligen är det rätt intetsägande att skriva två X i en förstakedja, för tänk om ett av dessa X blir en spelare som inte alls passar in där.
Kommentera

Sv: Silly season
erjo:
Ja visserligen men där tycker jag faktiskt att det var du som började, då du använde utrycker korkat då tycker jag inte man kan gnälla i efterhand.
Kommentera