1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482261 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2671392

Sv: Silly season
Nucky: Topp 10 är en rimlig målsättning för mig. Då har vi ändå flyttat fram våra positioner och målsättning från i år.nnTror det är först efter nästa säsong man realistiskt kan börja sikta på några större ambitioner. Men vi behöver såklart sikta på något mer än att bara överleva nästa år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KB65: någorlunda stabilt topp 10 vore ett bra, men också ganska stort steg. går såklart inte säga någonting med emfas i mars men min känsla idag är att det kommer vara ännu jämnare nästa säsong. tror inget lag blir lika patetiskt usla som oskarshamn varit, hv kommer ta mer poäng på bortaplan, rögle satsar allt dom äger och har, modo ämnar att flytta fram positionerna

brynäs som går upp kommer såklart likt modo att få tippas i botten men sen ser jag inte att ett lag kommer vara klart efter likt hv. malmö och örebro möjligtvis, det verkar storma en hel del i örebro och dom tappar lekkerimäki, visst dom plockar karlkvist men vem vet hur bra han är efter skadan, han var inte bra innan. det kan gå dåligt. brome har kontrakt till 2028, kommer dom ur det? eller löser dom pensionsproblemen snyggt?

vi får se helt enkelt :)
Kommentera

Sv: Silly season
KB65: Vi är dock redan topp 10 i princip, men förstår vad du menar.
Tycker dock vi har grunden för att kunna avancera, speciellt med tanke på att i princip all spets floppade och ända slutar man på 67 poäng.

Vi kommer ha Lehtinen kvar med kanske en stabilare backup. Backsidan kommer med största sannolikhet bli starkare med Winberg och kanske Norlinder.

Forwards kan man byta ORegan mot Jeppe O, en förstecenter som mest sannolikt kommer vara ett par klasser bättre än Ruohomaa. Dickens ersättare blir en utmaning men tror ändå mycket på firma Aagaard/Woods där den sistnämnde slipper träna rehab och kommer vara bättre förberedd nästa år med en hel försäsongsträning i ryggen.
Tycker det ser ljust ut.
Kommentera

Sv: Silly season
KB65: Tror dessutom konkurrensen blir hårdare nästa säsong då jag tror Oskarshamn åker ur och Brynäs kommer upp.
Kommentera