1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480478 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2680932

Sv: Silly season
Mano: någon kommer att få spela i vad vi kan kalla tredjekedjan, men som jag varit inne på, det spelar ingen roll, dom får spela ungefär lika mycket ändå, topp nio.

fick till mig nedanstående spelare, inte så att jag hört att han är på väg, men han har en ganska intressant profil. och ja, han har 4sports som agent... skulle kunna få till en heldansk kedja :)

ranta-jasek-niederbach
woods-sam-olofsson
mikkel-true-blichfeld

nu glider jag iväg, givetvis. finns inget som säger att varken true, blichfeld eller jasek skulle vara aktuella för modo.
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: Silly season
BobbyG: Blichfeld är väl den enda där som inte bör vara aktuell för Modo.
En ganska långsam spelare som gör majoriteten av sina mål i PP, kan aldrig tänka mig att Hinken går efter en sådan spelare när han bygger laget med fart.

Sen kan man säga vad man vill om Jasek men jag får ”Ranta i början” vibbar, snabb och extremt skicklig med pucken men kan samtidigt vara extremt vilsen med sina kedjekamrater, dock finns det en stor potentiell uppsida med honom.

Wagner är väl den mest spännande spelaren som förmodligen blir klubblös efter nästa match och han fyller profilen som Hinken har satt upp, snabb, stark och målfarlig.
Kommentera

Sv: Silly season
BobbyG: Sen kan han ta med sig sin Kusin Ehlers också :)

Men True känns väldigt mycket som det typ av centrar som Hinken gillar.
Kommentera