1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480596 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2680943

Sv: Silly season
BobbyG: Blichfeld är väl den enda där som inte bör vara aktuell för Modo.
En ganska långsam spelare som gör majoriteten av sina mål i PP, kan aldrig tänka mig att Hinken går efter en sådan spelare när han bygger laget med fart.

Sen kan man säga vad man vill om Jasek men jag får ”Ranta i början” vibbar, snabb och extremt skicklig med pucken men kan samtidigt vara extremt vilsen med sina kedjekamrater, dock finns det en stor potentiell uppsida med honom.

Wagner är väl den mest spännande spelaren som förmodligen blir klubblös efter nästa match och han fyller profilen som Hinken har satt upp, snabb, stark och målfarlig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: Blir giftigt om vi satsar på omställningshockey med Ranta och Wagner. nSedan kanske dessa puckkära herrar borde va i varsin lina, men kul tanke med tunga motståndarbackar som tvingas hänga på Ranta och Wagner i hemjobbet. nnMeep meep!
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Finns nåt gammalt Djungelordspråk.

'När Wagner åker skridskor står Sebbe O kvar på perrongen'

är dock ej säker på hur faktabaserat det är, men snabb är han
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: en skarpskytt som gör mål i pp låter å andra sidan som något som hade passat väldigt bra i modo om man ser till föregående säsong, eller hur? du har rätt i att han gör majoriteten av sina mål i pp... 9 i pp, 8 i lika styrka (ett av dom i öppet mål)

till saken hör att hinken var intresserad av honom i höstas när växjö övervägde att dumpa honom.
Kommentera