1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480360 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2681248

Sv: Silly season
Gavelo: Exakt.
Jag är fullt medveten om att det bara är business för de importer som kommer hit och spelar, men jag högaktar verkligen de spelare som respekterar "förbjudna" övergångar mellan klubbar och som inte alltid tar enklaste vägen och har också sin arbetsgivares bästa i åtanke.

Det är trots allt rivaliteten mellan klubbar som möjliggör att folk betalar för att se dom spela.

Karlkvist har enligt uppgifter skrivit avtal med Örebro trots flera år kvar på kontraktet, och vid eventuell degradering ska nya kontraktet gälla.. hur FAN kan man göra så?
Vad sänder det för signaler till fans, sponsorer och medspelare.

Då jag läser sånt dör intresset för hockey en gnutta..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Nucky: Ja det sänder usla signaler och det bekräftar bara att spelare i större utsträckning bara spelar för pengar och skiter i klubbhjärta och lojalitet mot klubb och fans.
I detta anseende måste man hylla en sådan som Dahlén som trots mängder med bud hela tiden har klargjort att det är Timrå som gäller i Shl, även om jag inte gillar Timrå som klubb så gillar jag spelare som Dahlén som faktiskt bryr sig om klubben, Timråfansen och hjärtat för klubben, det är sådana spelare som upprätthåller (som du säger) rivaliteten mellan klubbarna och gör sporten mer intressant!
Kommentera