1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480944 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2688697

Sv: Silly season
*1921*: Ja, men du lägger upp det knasigt. Berg, Noren spelar som 7:e 8:e back kommer inte påverka vår defensiv så mycket eftersom de kommer få ganska lite speltid. Det är Folin som ersätts i fjärdebackpar/extraback med Noren.

Rubins - Brickley är de som ersätts med Winberg och Byström. Hur du vill lägga upp det där får du välja själv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
PrästenAgneta: Där bevisar du ju på nytt min poäng att detta är en på papperet starkare backsida än fjolårets. Berg, som gick in på sex backar nästan hela säsongen, petas nu alltså utanför startsexan av Byström, Winberg och vår nya förstaback.

Om man som du väljer att se Byström och Winberg som ersättare till Brickley och Rubins, då blir det ju sjundebacken Folin som ersätts av vår ännu namnlösa förstaback i din laguppställning. Snacka om uppgradering!
Kommentera

Sv: Silly season
PrästenAgneta: direkt felaktigt att räkna så, om man vill räkna på det sättet kommer brickley att ersättas av den mytomspunna toppbacken som ska värvas eftersom brickley var i egentligen alla syften andraback i modo säsongen som var med näst mest speltid båda i lika styrka och totalt.

kan i teorin ta cyanid på att byström inte kommer spela näst mest i modo kommande säsong utan det kommer bernhardt, winberg eller den där toppbacken att göra.
Kommentera

Sv: Silly season
PrästenAgneta:
Så tolkar jag inte intervjun på ÖA. Då är det Winberg - X som ersätter Brickley/Rubins
Kommentera