1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2688785

Sv: Silly season
*1921*: Ponera att vi har 7 backar i stället då för det där kan man vrida och vända på hur mycket man vill till sin fördel. Här är vad wesslan skrev utan Noren:

X - Winberg
Berra - Näsen
Rundblad - Byström
Berg

//

mot

2023/24
Rundblad - Rubins
Berra - Näsen
Brickley - Berg
Folin

Rundblad - Rubins ersätts med X - Winberg
Brickley - Berg ersätts med Rundblad - Byström

Som extraback ersätts Folin med Berg som är av mindre betydelse.

Är detta verkligen så mycket starkare?

Brickley var bättre än Rundblad och Berg ska jämföras med Byström.

Rubins ersätts med Winberg och sen får vi hoppas att vi får ett X som är bättre än Rundblad, som gör första backparet bättre än ifjol, men Rubins var inte problemet där. Tror Rubins till och med kan vara bättre än Winberg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
PrästenAgneta:
Det är inte uppenbart bättre men vår backsida överraskade. Sen beror det såklart på X men tycker ändå det lutar åt vi är bättre med marginal. Det är främst på forwardssidan vi kan förbättra. Det känns inte så svårt att uppgradera O Regan och Walli. Sen räcker att det vi får en förstecenter som gör 50 matcher och 25+ poäng så är det bättre en än Ruohomaa i 20 och 9 p
Kommentera

Sv: Silly season
PrästenAgneta: ännu enklare är att titta på det såhär

ut: brickley, rubins, wahlberg
in: ny, winberg, byström

varken rundblad eller berg ersätts eftersom att dom fortfarande är kvar i laget och har alla möjligheter att få samma speltid kommande säsong om dom är bra nog.

dom som ersätts är brickley och rubins, som ersätts av en ny back och winberg, det är uppenbart. får se vem den nya blir men det lutar starkt åt uppgradering, särskilt eftersom winberg kommer med goda rekommendationer och rubins underliggande statistik (då dricker vi igen) var sämst av dom ordinarie backarna i ganska många kategorier.

gör inte som en bonde och krångla till det
Kommentera