1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2689883

Sv: Silly season
Lyssnade på skitnödiga Pelle och Hinken Gradin i podden. På Hinken lät det som att det var 100% att Jacke Noren skulle spela SHL-hockey nästa år. Har Hinken verkligen ett sånt hockeyöga eller är han ute och snurrar? Jacke Noren är femteback i Mora enligt istidsstatistik här i slutspelet. Vill ni se Jacke som 6:e 7:e back i MoDo?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
PrästenAgneta: femteback?
Nu senast spelade han knappt 17 minuter, de 2 matcherna dessförinnan spelade han 23 resp. 33 minuter. Överlägset mest av backarna i laget och näst mest i laget efter Laavainen.
Kommentera

Sv: Silly season
PrästenAgneta: Som jag fattade det i podden så ska Jacke likt alla andra backar få tävla om platserna till Hösten, han kan lånas ut men utgången är att han ska ta en plats.
Kommentera

Sv: Silly season
PrästenAgneta: Otrevligt och onödig kommentar, visa lite hyfs...
Kommentera

Sv: Silly season
PrästenAgneta: Jacke är inte femteback fortfarande. Att han utgick tidigt i lång match är fortfarande anledningen till att de blir väldigt fel i statistiken.
Sedan spelar han inte pp, vilket också verkar negativt mot andra backar. Hos oss är han inte tänkt för pp...

Att inte ta hänsyn till det är som att säga att en målvakt som står de två sista minuterna i en enda match där han håller nollan är seriens bästa målvakt statistiskt. 100% räddningsprocent...
Kommentera

Sv: Silly season
PrästenAgneta: Det är nu man fattar hur viktig kommunikation är. Ska Hinken säga att Norén inte har en chans kommande säsong? De får väl slåss om det tolkar jag det som..
Kommentera