1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480616 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2691918

Sv: Silly season
Nucky: Som jag skrev så kommer hinken undan med mycket pga situationen förra säsongen, men jag hävdar att Walli blev en flopp då man hoppats mycket mer på honom.
Sen kan jag inte räkna Sam som ett nyförvärv.

Det är väl egentligen Oregan, Hutsko och Ruohoma som verkligen floppade, Rubins och Rundblad var inte helt värdelösa men med tanke på förväntningarna så kan man inte se dem som annat än misslyckade.

Dock vill jag påpeka att det finns stor förhoppning att Rundblad kan vara bättre denna säsong, han har sagt själv att det var sjukt svårt att acklimatisera sig till Shl och den extremt strikta hockey vi spelar här.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: men tänker du inte att man måste se helheten och utfallet också, inte bara spelare för spelare ? Han har ju satt ihop ett lag som under alla hans säsonger med råge slagit förväntingarna. Att vissa värvningar inte skulle räknas tycker jag är ett sjukt konstigt resonemang. Han har väl trots allt utvärderat tex Sam och erbjudit honom kontrakt varpå han sen presterade ganska bra?

För min del får du kritisera hinken hur mkt du vill men när du skriver saker som "kom undan med mycket" så får det en rätt negativ underton och inte som att du sakligt utvärderar hans prestation som sportchef.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Hoppades vi mer på Walli? Tycker han gjorde ganska exakt det som förväntades, dock lite mindre poäng under andra halvan av säsongen. Men ett svagt G får han av mig iallafall.

Vigneault är definitivt en värvning som räknas. Ingen annan trodde på honom, Nubben bytte ut honom mot en svindyr Tommi Tikka som mäktade med mindre än hälften av Sam's poäng.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Du tar dina strider, det uppskattas verkligen .

Men du får inte slänga dynga på walli, köpte hans tröja ganska nyss, allt för MoDo ,
Kommentera