1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480618 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2691926

Sv: Silly season
Costanza: Jag blir inte förbannad, jag är inte förbannad på dig och jag behöver inte bli förbannad på någon för att bry mig om Modo.
Kärleken för klubben är orubblig.

Däremot måste man kunna diskutera, hylla och kritisera när man tycker att det är befogat, huvudsaken man försöker vara hyfsat objektiv och konstruktiv så ser jag inga problem med några åsikter åt något håll.
Faktum är att jag tycker det är riktigt bra att många tycker olika och har olika syn på saker, det är väl det som gör forumet intressant.
Skulle alla bara sitta och hålla med varandra och skriva roliga saker så hade iaf jag loggat ut för gott.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: Bra skrivet! Jag stötte på detta problem när jag uttryckte mina åsikter om Näsen, Bernhardt och Niederbacher i denna boken. Då blev jag trollanklagad och fick bannlysning bara för att jag sa vad jag tyckte och folk inte höll med. Tycker folk som bara är här för att ryggdunka kan logga ut. Finns ingenting att diskutera om allt bara ska vara positivt.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Det kunde ha varit värre grabbar, vi kunde ha varit löven och haft Kenttä som sportchef och ett lag som är helt och hållet urholkat och inte kunde utmana alls om SHL platsen i år. Tänk positivt och hur bra MoDo blivit sedan tre amigos tog över.

Utan Karlin & Gradin hade vi inte varit där vi är idag. Då dom tog över, hade MoDo året innan slutat 11a.. Därefter 2a plats, 1a plats och SHL avancemang samt hållt oss kvar, det är att tänka på, litar på dom fullt ut jämfört med tidigare klubbledningar vi haft! Litar på dom till 110 %, dom andas och lever för MoDo, jämfört med många andra klubblags ledningar..
Kommentera