1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480890 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2693589

Sv: Apropå ingenting...
TickledDonkey: Jo, med klickrubriker får man fler läsare.

Det ska sägas att Myrenberg haft ruskigt bra statistik i LHC i vinter och han var också väldigt väldigt bra mot SAIK i kvartsfinalerna.
Fast stjärna är en väldigt generös beskrivning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Våra domare håller hög klass i alla fall!
Men det visste vi ju redan 😉


Sex svenska ishockeydomare har tagits ut till VM i Tjeckien i maj. Det har aldrig tidigare varit så många svenska domare i ett VM för herrar.

Tobias Björk, Christoffer Holm och Mikael Holm har tagits ut som huvuddomare och Ludvig Lundgren, Anders Nyqvist och Emil Yletyinen som linjedomare.

”Vi är otroligt stolta över var och en av dessa sex svenska VM-domare. Att de tagit sig dit är ett tydligt kvitto på att den svenska domarkåren håller hög internationell klass, något vi ska vara glada över”, säger David Bergman, domaransvarig i Svenska ishockeyförbundet, i ett pressmeddelande.

VM avgörs den 10-26 maj i Prag och Ostrava.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag har väldigt svårt för den här överenskommelsen om namngivna målvakter. Vad räknas egentligen som en skada? Om Andrén har lite ont i ryggen och Hävelid är utsliten efter gårdagens match, duger det som motivering att plocka in Myrenberg? Och vem avgör om målvakterna är indisponibla, är det läkare eller coacherna?

Vad gäller med Lidö? Han är ju också namngiven och har redan spelat en del. Går han per automatik före då? Är det alltid ok att plocka från Div 1 även om alla är friska?

Sådana här regler måste vara glasklara, annars blir det som när MoDo tog in Steen 12/13, eller när Forsberg och Lidström kom tillbaka 94/95.
Kommentera