1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480871 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2693639

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Brynäs var ett av SHL:s starkaste vaurmärken när SHL förhandlade till sig sitt nuvarande TV-avtal, så jag tycker att Brynäs är mer än förtjänta av fallskärmen. Brynäs är en av klubbarna som just nu får otroligt lite TV-pengar i relation till antalet betalande abonnenter. Oskarshamn har ju däremot fått massa TV-pengar i SHL på grund av att de spelat i en liga där andra klubbar är starka varumärken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Om fallskärmen bara används till att köpa spelare i princip är den helt galen sett till det sportsliga. Det är helt orimligt att det lag som går upp ska straffas ytterligare och det som åker ut belönas ur ett rent sportsligt perspektiv. Det går emot allt vad idrotten står för i Sverige.

MoDo är också ett väldigt starkt varumärke. Vi nämns tillsammans med Leksand gällande publik på bortaplan, vilket knappast synts under hela vår period i HA.
Det som stör mig i ditt resonemang är den offerkofta jag tycks ana över hur synd det är specifikt om Brynäs och att ni är ensamma. Djurgården och Löven många många år drabbats av exakt samma orättvisa, men inte fan fick de 6,5 miljoner extra att lasta in för att gå upp.
Kommentera