1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2697199

Sv: Silly season
Koff: Jo, men på 9 matcher färre. Lodin snittade 0,78 poäng per match i grundserien, och 1,43 poäng per match i kvalet då han spelade på sprutor.

Jasek snittade 0,57 poäng per match grundserien och 0,57 poäng per match i kvalet och hade sämre poängsnitt än Oksanen och Karlkvist.

Bra värvning om han är tänkt till andrakedjan, men om vi tänker oss att MoDo ska ta ytterligare ett kliv samtidigt som vi ersätter Rååma och Big Dick med Jasek och flyttar upp Big Sam i andra, då lär det inte sluta lyckligt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bad_Brett: Tycker det ofta pratats bland fans om att vi skall ta nästa kliv, vad jag vet så har ingen från modos organisation sagt annat än att nästa säsong blir ungefär som den förra, samma målsättning att klara kontraktet och att fokus skall ligga på att bygga upp organisation, junior och dam.
Budgeten ökar litegrann men att totalen kommer ligga strax under mitten i Shl.

Vi kommer mest troligen ligga i botten 6 även nästa säsong men att laget kommer vara förstärkt, målsättningen är att klara kontraktet och bygga långsiktigt från det.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: vad händer med Lodin? Modo?
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: Tror att Jasek kan vara lika bra som Josh om han får komma till en bättre miljö i MoDo. Men håller med dig lite, säkrar hellre med någon till som är lika bra/bättre.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: okej, ja de framgick inte i tidigare kommenterar.
Kommentera