1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2697230

Sv: Silly season
Bad_Brett: Tycker det ofta pratats bland fans om att vi skall ta nästa kliv, vad jag vet så har ingen från modos organisation sagt annat än att nästa säsong blir ungefär som den förra, samma målsättning att klara kontraktet och att fokus skall ligga på att bygga upp organisation, junior och dam.
Budgeten ökar litegrann men att totalen kommer ligga strax under mitten i Shl.

Vi kommer mest troligen ligga i botten 6 även nästa säsong men att laget kommer vara förstärkt, målsättningen är att klara kontraktet och bygga långsiktigt från det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: Det där med att vara realistisk, är väl inte direkt det första man tänker på gällande många på det här forumet 😜
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: är nästa kliv ett likhetstecken med att inte komma botten 6? eller kan nästa kliv vara att bli jämnare, att hålla högre klass under längre perioder (spetsigare), inte vara beroende i många matcher av att lassi är övermänsklig, och säkert många andra saker utan att för den sakens skull börja drömma om topp 6 och slutspel?

playin hade varit kul men det är fortfarande undvika kval som är prio, men modo kan ta nästa kliv ändå i min värld
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Ser landslaget och hittills mot Finland påminner det mig om hur det såg ut för oss mot Kristianstad borta hösten 20/21.
Kommentera