1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481516 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2698741

Sv: Silly season
J F K: Nej men det är helt uppenbart att en spelare som var oönskad i tyska andraligan inte rosar marknaden direkt.

Hur vet du att ”alla spelare med spelsinne” skulle tycka att Zaars tackling var dåligt utförd och att noll ansvar skulle kunna läggas på Pudas? Har du pratat med alla?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rödluvan: Tyska högstaligan. Är inte världens största fan pga av andra anledningar, men han har en ganska gedigen lista med fina säsonger i AHL och Liiga innan senaste sejouren i DEL. Var en riktig kaosklubb den gångna säsongen.

Litar på att Hinken/Karlin tar rätt beslut gällande Ludde. Om något så har det visat sig att ledningen inte är sentimental och rädd för att ta svåra beslut.

Är dock inte helt oäven till att ta in honom på sju backar. MoDo är i bättre förhandlingsposition och om han vill ha familjesituationen och bo i sin fina villa så får han ju godta en mindre roll och lönepost. Hur som helst så är han inte toppbacken man söker, utan bredden.
Kommentera

Sv: Silly season
Rödluvan: Att gå till Tyskland och misslyckas är nog det sista man vill göra för sitt CV. Känns som att Byström när han fick sitt tredje barn har börjat packa ihop och vill fara hem till Övik på Paradisbadets relax. Jag är inte alls övertygad. Tar hellre in någon stor backbjässe som kan styra och ställa lite i försvarszon tillsammans med någon som Rundblad.
Kommentera

Sv: Silly season
Rödluvan: Bra propp av Zaar. Felet ligger helt hos mottagaren. Om man tror att tacklingen är för sen, så har man nog vevat det för mycket i repris och inte i realtid. Det är solklart att Pudas fortfarande är tacklingsbar om man inte kör slow-motion. Bra gjort av ansvariga att palla trycket och inte stänga av Zaar för en korrekt utförd tackling.

På sätt och vis blev ju åsikten om att tacklingen skulle vara skitful dumförklarad av domarna och de andra som uppenbarligen valde att fria.
Kommentera

Sv: Silly season
Rödluvan: Mer en insikt från vad jag tycker och flera kontakter som spelat i NHL tycker.
Kommentera