1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481734 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2699264

Sv: Silly season
Gavelo: det är svårt när forwardssidan inte är klar men jag tänker såhär i ingen specifik ordning

woods och sam borde få chansen att spela tillsammans, det finns antagligen något där mellan dom och dom behöver förhoppningsvis inte börja från noll. sen om det är mikkel eller den nya forwarden som ska spela på andra kanten, det får vi se senare när vi vet vem det blir

ranta borde få spela med så offensiva spelare som möjligt, men så offensiva spelare som möjligt som inte själva behöver ha pucken för att vara bra. där tänker jag att mikkel som håller hög hög klass runt målgården och gärna grisar kan vara lämplig och true som verkar vara tvåvägs med lite mer fokus på defensiv kan vara lämplig center, så får ranta göra sin grej och mikkel antingen skjuta på rantas passningar eller gräva returerna när ranta skjuter, han har ett jäkla öga att stå på rätt ställe.

då blir det olofsson, jasek och niederbach över, olofsson och jasek kan säkert funka bra ihop, vi får se om det är så i verkligheten också
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
BobbyG: Visst har det pratats om en sista ytter som ska in?
Nä du har såklart rätt att det är svårt att spekulera när truppen inte är satt, sen som jag skrev så var mina uppställningar baserat på vad man vet på förhand, men som egentligen kan faila.

På något sätt vore det sjukt kul att se Aagaard Sam och Woods igen, men det skulle nog betyda att dom spelar i en 3:e kedja då.
Kommentera