1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481668 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2699337

Sv: Silly season
Gavelo: Att Jasek med sina 185cm anses som ganska liten ger en lite mindervärdeskomplex...
Fast klart jämfört med Sam och True är han ju halvdvärg.

Tycker lite problemet vi har är att Sampo, som kanske är vår bästa och mest talangfulla spelare inte är helt enkel att spela med. Man riskerar vaska Olofsson, eller i ditt fall Woods om Sampo ändå gör allt själv.

Lite som nån var inne på nör Sam och Woods spelade tillsammans kunde 3e länken lika gärna åka och sätta sig på bänken...

Jag är inte främmande att sätta Sampo i "3e" med valfri center och Niederbach(er).
Man ska komma ihåg också att våra 3 första kedjor i princip spelar lika mycket allihop. Mest special teams som skiljer dom åt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Monno: Ja han är liten, 78kg!
Man pratar inte längd, man pratat vikt!

Sen kan man inte sätta Sampo i 3:e, däremot måste man få honom att lära sig spela med andra spelare, precis på samma sätt som vi jobbade med Sveningsson.
Kommentera

Sv: Silly season
Monno: Niederbacher och Tarasov kan sitta tillsammans uppe på läktaren med korv i handen och kolla på när Sampo åker åttor runt Brynässpelarna. Tarasov kan sitta där för att han älskar Brynäs mer än mig, och Niederbacher måste sitta där för att han är för dålig.
Kommentera

Sv: Silly season
Monno: Det är en klok plan. Niederbacher ska få spela med Sampo och Sampo ska få soloåka medans Niederbacher kollar på och gör hemjobbet.
Kommentera