1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480484 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #460797

Sv: Malmö - MoDo 25/11 2004
En början vore ju om dom (forwardsen) kunde skjuta mer och kanske ta nån smäll genom att ställa sig framför mål (Ni kanske såg hur Warg viftade frenetiskt efter att nån skulle ställa sig framför mål...).

Timander kan inte passa. Okej. Visst, jag håller med dig till viss del. Däremot tror jag inte att dom vågar gå upp och försöka bryta pucken på blå (självförtroende), för om man missar är det helt plötsligt öppen gata bakåt, tror Kent har sagt till dom att ta det säkra före det osäkra, skjut bara ner pucken och jaga, i stort sett.

Kent har ju sagt att försvarsspel prioriteras från och med nu, inte undra på att det ser ut som det gör. Någonting som inte kommer hända tyvärr, men som BORDE hända, är att Kent avgår/kickas och någon som kan skälla ut dom lata fanskapen tar över. Undrar om Kent ens har en spelidé just nu eller om det bara är defensiven? Bänka Muir framöver. Killen är värdelös. Låt han spela powerplay med hans "bössa". Para en defensiv och en offensiv back med varandra (Timander-Enström t.ex), så slipper Timmy bry sig om att bryta uppspel och kan istället fokusera sig på något jag inte sett honom göra under hela säsongen, tackla motståndarna hårt.

Sen kan Kent, som ni säger, för fan vaska om i kedjorna. Sära på Weinhandl och Forsberg, de andra lagen har lärt sig nu. Gästrin med Forsberg är något jag sagt sedan dom första omgångarna, och jag säger det igen. Gästrin kan göra skitgörat, Forsberg fixar passningarna och en NY målskytt, säg Daniel Sedin, får göra målen. Värt att testa.
Kommentera