1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480517 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #462385

Sv: Malmö - MoDo 25/11 2004
Det var med ångest jag loggade in på HS och väntade mig att få se massor av mobbningsinlägg som krävde en utlandsflytt för knas bums. Kan rapportera att det var nära att jag blev stoppad vid Svenska gränsen igår, men tullkillen såg nog inte att jag satt i bilen (det var ju mörkt).

Vad gäller Malmö så har jag ett råd: åk aldrig dit! I alla fall inte för att se på hockey. Fy fan, vilken hemsk hall. I första perioden stod vi ganska långt ner (eftersom vi kom ganska sent), och där skymdes nästan hela isen - av SARGEN. Dessutom har de byggt ståplats som i SA, fast tvärtom. Man kan alltså stå typ tredubbla rader på varje trappsteg, vilket borde innebära att ungefär en tredjedel av publiken ser bra. Idioter. (De som byggt, alltså.)

Tja, ni såg ju matchen, så den tänker jag baske mig inte kommentera. Dock var det väl inte särskilt oväntat att vi skulle vinna i Linköping? De ligger ju rätt högt upp i tabellen. På tisdag förlorar vi, men på torsdag vinner vi mot TIK (med reservation för att deras form verkar vara rätt kass för tillfället).
Kommentera